RECEPTY

BORŮVKOVÝ RAW CHEESECAKE 
korpus - půl hrnku borůvek, půl hrnku mandlí, půl hrnku strouhaný kokos, dvě lžíce agáve sirup, lžíce kakaového másla
(nejdříve rozdrtím oříšky - všechny společně, poté přidám kokos, vše "rozsekám dohromady" a jako poslední se přidá "tekuté" - sirup, máslo. Namačkám do formy a dám chladit. 
první krém - půl hrnku borůvek, půl hrnku kešu oříšků, lehce agáve sirup, půl hrnku kakaového másla, půl hrnku vody (nejdříve rozmixuji oříšky - nejlépe je namočit přez noc v 500ml vody - mixuji spolu s vodou, pokud je to málo, lehounce přidám vodu, poté borůvky a nakonec sirup s kakaovým máslem
druhý krém - půl hrnku kešu oříšků, půl hrnku kakaového másla, půl hrnku vody, lehce agáve sirup, cca 10 kousků borůvek - možná i méně, přidávám postupně. Postup stále stejný, jen opatrně přidávám borůvky, jde nám o nižší odstín barvy, takže postupně. :) 
poslední, třetí krém - hrnek mandlí, hrnek kakaového másla, dvě lžíce agáve sirup, hrnek vody (první mixnu vodu a mandle, poté přidám agáve a kakaové máslo
RADY-